Announcement

Collapse
No announcement yet.

Logo missing?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Logo missing?

    Anyone is missing the logo in the top left corner?


  • #2
    yes. And there are two other blue question marks on my page on the right.

    Comment


    • #3
      Me too actually

      Comment


      • #4
        I have 2 ads missing, but the main logo shows.
        Sasa Bule is having a bayi!

        Comment


        • #5
          Me too.
          Cicak Magnet

          Comment


          • #6
            everything, logo and all, shows normally on mine.

            Comment


            • #7
              yes, the logo is missing for me as well.

              Comment


              • #8
                Yes! Would never have noticed though!
                Things happen for a reason...

                Comment


                • #9
                  Mine's fine...but recently couldn't connect the the forum at all with telkom speedy. Must be a similar dns routing error or something. My problem went away by itself...

                  Comment


                  • #10
                    I could talk to my people about restoring your disappeared logos. Not saying I took them, but I have it on good authority that they are enjoying a much deserved vacation -- in a place somewhere north of South Korea.

                    Comment


                    • #11
                      Can I ask a stupid? question?

                      I am having trouble with one of my computers logging on to /using LII. It logs on but after a bit it 'crashes' and the computer and searching slows. I am getting a threat report from my paid AVG cleaner that repeatedly I am being hit by Adware Generic_r.TS.

                      Has this got anything to do with LII?? You can assume I know very little about the internet and computers.

                      Thanks

                      Comment


                      • #12
                        The LII logo is there, but what happened to the sister-site link? (expat.org or whatever) When I want to consult one of the resources I google it... Yes, I'm lazy enough to prefer a clickable link.

                        Comment


                        • #13
                          me too..

                          Comment

                          Working...
                          X