Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum smart phone compatibility

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Forum smart phone compatibility

    I can't seem to get this forum chat to work on my smart phone. I can log into the website, but then when I click on the forum it just goes blank and won't load. I am assuming it is not compatible...or is it just me?
    Things happen for a reason...

  • #2
    I'm assuming you don't know how to use the forum search or is it just me?

    Comment


    • #3
      Here's the explanation: http://www.livinginindonesiaforum.or...l=1#post248303
      and a quick fix: http://www.livinginindonesiaforum.or...l=1#post248499
      I guess admin still hasn't addressed this issue.
      Sergei - Your friendly neighborhood IT consultant.

      Comment


      • #4
        Thanks Sergei, I will check that out, well just tried it, the page is totally blank, perhaps being in France has something to do with it
        Last edited by Anglian; 17-02-13, 01:03.

        Comment


        • #5
          just add the styleid bit on the end of the http address. I have that as my bookmark for the forum on my smart phones.

          Comment


          • #6
            Originally posted by El_Goretto View Post
            I'm assuming you don't know how to use the forum search or is it just me?
            Not sure exactly what you mean...it is just a blank page as others have said.
            The fix seems to have worked...thank you...fingers crossed will work now.
            Things happen for a reason...

            Comment


            • #7
              I was just trying to say in a tongue in cheek way that if you used the search function of the forum you would have found out that this issue has already been discussed and solved.

              Comment


              • #8
                I did search - smart phone, and mobile phone-and didn't find it.
                Things happen for a reason...

                Comment


                • #9
                  Here is a search with the keywords "forum" and "mobile phone": http://www.livinginindonesiaforum.or...archid=1865682

                  Results number 4 and 8 would have answered your question.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by El_Goretto View Post
                    I was just trying to say in a tongue in cheek way that if you used the search function of the forum you would have found out that this issue has already been discussed and solved.
                    I'd say it has been discussed and a work-around provided but the problem has not been solved.
                    "My country is the world, and my religion is to do good." -Thomas Paine.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by james View Post
                      I'd say it has been discussed and a work-around provided but the problem has not been solved.
                      Yes, that's more correct.

                      Comment

                      Working...
                      X